Morten Løkkegaard

Medlem af Europa-Parlamentet for Venstre

Arkiv

ALDE - Alliancen af liberale og demokrater i Europa

PRAKTIKOPHOLD HOS VENSTRE I EUROPA-PARLAMENTET 

Har du politisk næse og lyst til at få luft under vingerne?

Hvad siger du til muligheden for et enestående indblik i EU’s politiske maskinrum og til at udvikle dine evner inden for politisk kommunikation frem imod Europa-Parlaments- valget i 2019?

Venstres medlem af Europa-Parlamentet, Morten Løkkegaard, søger en praktikant til forårssemesteret 2019 (start februar til udgangen af juni).

OM STILLINGEN

Du vil blive en del af et internationalt politisk miljø. Mange af dine opgaver vil kredse om udvalgsarbejdet i Europa-Parlamentet. Du vil også løbende blive involveret i presse- og kommunikationsarbejdet med både traditionelle og sociale medier. Du vil bistå kontoret i at besvare henvendelser fra borgere, virksomheder og interesseorganisationer, lave research og andre forfaldende opgaver. Desuden vil dine kvalifikationer og interesseområder indgå i den endelige plan for dine arbejdsopgaver under praktikopholdet.

OM DIG

 • Du er interesseret og gerne engageret i politik

 • Du har et grundlæggende kendskab til EU’s institutioner

 • Du har flair for kommunikation og brug af sociale medier

 • Du er positiv, initiativrig og god til at samarbejde

 • Du er fleksibel og kan arbejde under pres

 • Du er ikke bange for at kaste dig ud i nye, svære opgaver - eller for fin til at give en hånd med, når det bliver lavpraktisk

 • Du er flydende i dansk og engelsk

 • Dine holdninger er forenelige med at arbejde for Venstre i Europa-Parlamentet

 • Du er indskrevet på en videregående uddannelse, hvor du kan få forhåndsgodkendt praktikopholdet som en del af uddannelsen.

  OM ARBEJDSPLADSEN

  Du vil blive tilknyttet Morten Løkkegaards kontor i parlamentsbygningen i Bruxelles. Ud over dig, som praktikant, består kontoret af tre fuldtidsansatte, som vil vejlede dig inden for såvel kommunikation som politisk rådgivning og administration.

  Venstre i Europa-Parlamentet arbejder for at skabe vækst og arbejdspladser via gunstige vilkår for såvel små som store virksomheder, øge EU’s - og dermed Danmarks - globale indflydelse, og sikre individers frihed og ligestilling for loven uanset køn, seksualitet, religion mv. Arbejdsugen er fastsat til 37 timer, og du får et månedligt tilskud til at dække udgifter i forbindelse med opholdet.

  OM ANSØGNINGSPROCESSEN

  Har ovenstående fanget din interesse, så send en ansøgning sammen med dit CV, karakterudskrift og eventuelle anbefalinger til os. Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag d. 2. november. Den sendes til morten.lokkegaard@ep.europa.eu mærket ”Ansøgning – Praktikant – 1/2019”.

  Samtaler ventes afholdt i København i løbet af uge 46. Kun kandidater, der indkaldes til samtale vil blive kontaktet.

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontoret på ovenstående mail.